Meer berichten

kort nieuws

Nieuwe medewerker – Wegens de groei van het aantal meldingen en uitdijende werkzaamheden ondersteunt Marloes Slagter vanaf 1 maart het team coördinatoren van Amsterdam. Zij is hard nodig om de stroom meldingen te kunnen blijven bedienen.

Stagiair –Ook Sting Sérenyi, derdejaars student Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam, is zijn werkzaamheden bij BeterBuren begonnen. Hij loopt stage bij buurtbemiddeling Amstelland.

Trainingen – Vanwege de overheidsmaatregelen is de planning voor de basistrainingen buurtbemiddeling aangepast. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe bemiddelaars deze training fysiek meemaken. Gespreksvoering en bemiddeling is meer dan praten alleen. Sensibiliteit voor de dynamiek tussen buren en oog voor lichaamstaal en uitstraling moet kunnen worden getraind en gevoeld.

Trainingen vinden dan ook plaats als men weer in groepen bij elkaar mag komen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze samenkomsten voldoen aan alle voorwaarden die vereist zijn. De eerstvolgende training vindt plaats op 25 en 26 juni in Amsterdam en in Zaandam op 2 en 3 juli.

Terug naar overzicht